Workshops en cursussen algemeen

Algemene informatie workshops en cursussen.

Atelier Eibos verzorgt samen met Glasatelier Lichtinzicht te Veldhoven diverse workshops en cursussen op het gebied van glas. In alle workshops en cursussen leert u de eigenschappen van het materiaal “glas” kennen en leert u vanzelfsprekend ook glas te snijden. Ervaring of voorkennis is niet nodig.

De ateliers Atelier Eibos en samenwerkingspartner Lichtinzicht hebben besloten per 9 november 2022 geen individuele workshops en cursussen meer te geven, alleen opgave per groepje is nog mogelijk.

Wij gaan ons meer richten op andere werkzaamheden in het glas.

Het blijft wél mogelijk:

voor groepjes van minimaal 6 personen zich als één groep aan te melden voor een workshop of een cursus. De gewenste techniek, de datum en het tijdstip worden dan in overleg met u afgesproken.

individueel een cursus of workshop te volgen tegen ons uurtarief van € 35 per uur, exclusief 21% BTW. Hier bovenop komen dan de materiaalkosten, in overleg met ons.

De workshops duren in het algemeen één dagdeel (4 uren). We beginnen met een kop koffie of thee en later is er nogmaals een koffie-, theepauze. De basismaterialen zijn bij de prijs inbegrepen. Speciale verzoeken bijvoorbeeld  in verband met de duurdere glaskleuren, glas voor grotere objecten en/of extra handelingen kunnen tegen een meerprijs afgenomen worden.  Deze kosten zullen wij u dan direct laten weten.

De werkstukken van de meeste workshops en cursussen gaan in de oven en kunnen dus niet meteen mee naar huis genomen worden. We spreken met u af wanneer u het op kunt komen halen.

Workshops voor kinderen en jongeren met een beperking. “Creatief omgaan met glas”.

Ik heb diverse opleidingen en trainingen gedaan voor en lang gewerkt als, lerares en begeleider/coach voor kinderen/jongeren in het speciaal onderwijs. Ik richt me, naast de reguliere workshops in glas, mede op het creatief begeleiden van groepjes kinderen/jongeren uit dit speciaal onderwijs. Ik geef u graag informatie over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een speciale workshop “Creatief omgaan met glas” voor deze doelgroep. Deze workshops zijn altijd maatwerk, aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van de kinderen/ jongeren.