Workshop en cursus data

Onder aan deze pagina staat de planning van de workshop- en cursusdata. Momenteel is er 1 cursus glas in lood gepland, de rest nog niet. Wij bekijken in mei 2022 welke planning wij weer kunnen realiseren. Momenteel zijn er daarnaast alleen mogelijkheden voor individuele cursus trajecten. De kosten daarvan wijken af van de gebruikelijke cursus kosten. Mocht u hierover meer informatie willen hebben dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u zich bij ons laten noteren op een lijst, zodat wij u op de hoogte brengen als er een nieuwe planning gemaakt is. Het is mogelijk om bij aanmelding als groep van minimaal 4 personen, afspraken te maken los van de geplande workshop- en cursusdata. Workshops en cursussen geef ik in samenwerking met Glasatelier Lichtinzicht te Veldhoven. Alle workshops en cursussen vinden plaats in Veldhoven.

Op sommige data is het voor ons mogelijk om, 2 verschillende technieken naast elkaar aan te bieden. Dit kan alleen na vooraf overleg met ons. U neemt deel aan 1 techniek, welke u vooraf gekozen heeft.

Bij aanmelding vragen wij u, na ontvangst van de factuur  het volledige workshop/cursusgeld, uiterlijk binnen 7 dagen naar ons over te maken, of dit contant te voldoen. Wij hebben geen pin-faciliteiten.

Door u aan te melden gaat u accoord met onze Workshop en cursusvoorwaarden en de Veiligheidsvoorschriften. Pas als het workshop/cursusgeld door ons is ontvangen is uw aanmelding definitief.

WORKSHOP/CURSUS
DAGDATUMTIJDPRIJSPLAATSOPMERKING 
GLAS IN LOOD
cursus
dinsdag12, 19, 26 april 20229.00 - 15.30€ 305 incl btwVeldhovenAanmelden is mogelijkZelf een lunch meebrengen.
GLAS IN LOOD
workshop
1 dag9.00 - 14.30€ 95 incl btwVeldhovenNog niet gepland.Zelf een lunch meenemen.
FUSEN
workshop
1 dag9.00 - 13.00€ 70 incl btwVeldhovenNog niet gepland.
FUSEN
cursus
3 dagen9.00 - 15.30€ 305 incl btwVeldhovenNog niet gepland.Zelf een lunch meebrengen.
MALLEN MAKEN
cursus
3 dagen9.00 - 15.30€ 305 incl btwVeldhovenNog niet gepland.Zelf een lunch meebrengen.
ZEEFDRUKKEN2 dagen9.00 - 17.00€ 305 incl btwVeldhovenNog niet gepland.Zelf een lunch meebrengen.