Workshop en cursus data

Op deze pagina vond u de planning van de workshop- en cursusdata. CANCELING VAN ALLE CURSUSSEN EN WORKSHOPS TOT DE ZOMER In verband met de uitbraak en verspreiding van het Corona-virus hebben Glasatelier Lichtinzicht en Atelier Eibos gezamenlijk besloten de dit voorjaar geplande workshops en cursussen te cancelen. Gelet op het recente aangescherpte advies van de regering om sociale contacten te mijden wanneer deze niet strikt noodzakelijk zijn menen wij dat het goed is hieraan gehoor te geven. Daarnaast krijgen wij steeds meer afmeldingen vanwege het coronavirus binnen van mensen die zich reeds aangemeld hadden. De groepsgrootte van de cursussen en workshops wordt daardoor zo klein dat het voor ons niet reëel is deze op dit moment nog te geven. Wij betreuren het tijdelijk stopzetten van de cursussen en workshops ten zeerste. Iedereen die zich reeds aangemeld heeft krijgt individueel nog bericht van ons. Reeds betaalde voorschotten en cursus- en workshopsgelden restitueren wij geheel! Dorothé of Wendy nemen contact met u op! Bij aanmelding als groep van minimaal 4 personen, zijn ook andere workshop- en cursusdata in overleg mogelijk. Workshops en cursussen geef ik in samenwerking met Glasatelier Lichtinzicht te Veldhoven. Tot nu toe vinden alle workshops en cursussen plaats in Veldhoven.

Op sommige data is het voor ons mogelijk om in overleg met ons, 2 verschillende technieken naast elkaar aan te bieden. U neemt deel aan 1 techniek, welke u vooraf gekozen heeft.

Bij aanmelding voor een workshop en/of cursus, gaat u akkoord met de voorwaarden.

WORKSHOP/CURSUS
DAGDATUMTIJDPRIJSPLAATSOPMERKING 
Alle workshops en cursussen zijn i.v.m. cornoa gecanceld tot 1 september 2020. Medio augustus kijken wij naar de mogelijkheden deze vanaf 1 september te hervatten.